Tamil Meaning of st. mary magdalen
புனித மேரி மகதலேனா
Other Tamil words related to புனித மேரி மகதலேனா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. mary magdalen
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. luke => செயின்ட் லூக்
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. lawrence seaway => சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- st. lawrence river => சான் லாரன்ஸ் நதி
- st. lawrence => சேண்ட் லாரன்ஸ்
- st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary of bethlehem => சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
- st. matthew => புனித மேத்யூ
- st. matthew the apostle => புனித மத்தேயு தி அப்போஸ்தலர்
- st. nicholas => புனித ניக்கோலஸ்
- st. nick => செயிண்ட் நிக்க்
- st. olaf => செயின்ட் ஒலாஃப்
- st. olav => செயின்ட் ஒலாவ்
- st. patrick => செயின்ட் பேட்ரிக்
- st. paul => செயின்ட் பால்
Definitions and Meaning of st. mary magdalen in English
FAQs About the word st. mary magdalen
புனித மேரி மகதலேனா
No synonyms found.
No antonyms found.
st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின், st. mark => செயின்ட் மார்க், st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின், st. luke => செயின்ட் லூக், st. lucia => செயின்ட் லூசியா,