Tamil Meaning of st. matthew
புனித மேத்யூ
Other Tamil words related to புனித மேத்யூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. matthew
- st. mary of bethlehem => சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
- st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. luke => செயின்ட் லூக்
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. matthew the apostle => புனித மத்தேயு தி அப்போஸ்தலர்
- st. nicholas => புனித ניக்கோலஸ்
- st. nick => செயிண்ட் நிக்க்
- st. olaf => செயின்ட் ஒலாஃப்
- st. olav => செயின்ட் ஒலாவ்
- st. patrick => செயின்ட் பேட்ரிக்
- st. paul => செயின்ட் பால்
- st. peter => புனித பீட்டர்
- st. peter the apostle => செயின்ட் பீட்டர் தி அப்போஸ்தலர்
- st. peter's wreath => செயின்ட் பீட்டர்ஸ் ரித்
Definitions and Meaning of st. matthew in English
FAQs About the word st. matthew
புனித மேத்யூ
No synonyms found.
No antonyms found.
st. mary of bethlehem => சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம், st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா, st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா, st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின், st. mark => செயின்ட் மார்க்,