Tamil Meaning of st. mary of bethlehem
சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
Other Tamil words related to சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. mary of bethlehem
- st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா
- st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா
- st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. mark => செயின்ட் மார்க்
- st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்
- st. luke => செயின்ட் லூக்
- st. lucia => செயின்ட் லூசியா
- st. louis => சேண்ட் லூயிஸ்
- st. leo i => புனித லியோ முதலாம்
- st. lawrence seaway => சென்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- st. matthew => புனித மேத்யூ
- st. matthew the apostle => புனித மத்தேயு தி அப்போஸ்தலர்
- st. nicholas => புனித ניக்கோலஸ்
- st. nick => செயிண்ட் நிக்க்
- st. olaf => செயின்ட் ஒலாஃப்
- st. olav => செயின்ட் ஒலாவ்
- st. patrick => செயின்ட் பேட்ரிக்
- st. paul => செயின்ட் பால்
- st. peter => புனித பீட்டர்
- st. peter the apostle => செயின்ட் பீட்டர் தி அப்போஸ்தலர்
Definitions and Meaning of st. mary of bethlehem in English
FAQs About the word st. mary of bethlehem
சேண்ட். மெரீ ஆப் பெத்லெஹெம்
No synonyms found.
No antonyms found.
st. mary magdalene => புனித மேரி மகதலேனா, st. mary magdalen => புனித மேரி மகதலேனா, st. martin => செயின்ட் மார்ட்டின், st. mark => செயின்ட் மார்க், st. maarten => செயின்ட் மார்ட்டின்,