Gujarati Meaning of st. luke
સેન્ટ લૂક
Other Gujarati words related to સેન્ટ લૂક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of st. luke
- st. lucia => સેન્ટ લ્યુસિયા
- st. louis => સેન્ટ લુઇસ
- st. leo i => સેન્ટ લિયો પ્રથમ
- st. lawrence seaway => સેંટ લોરેન્સ સમુદ્રમાર્ગ
- st. lawrence river => સેન્ટ લોરેન્સ નદી
- st. lawrence => સેંટ લૉરેન્સ
- st. kitts and nevis => સેન્ટ કીટ્સ અને નેવિસ
- st. kitts => સેન્ટ કીટ્સ
- st. jude => સેન્ટ જુડ
- st. joseph => સેન્ટ જોસેફ
- st. maarten => સેન્ટ માર્ટિન
- st. mark => સેન્ટ માર્ક
- st. martin => સેન્ટ માર્ટિન
- st. mary magdalen => સે. મેરી મેગ્ડેલેન
- st. mary magdalene => સેંટ મેરી મેગ્ડેલેન
- st. mary of bethlehem => સેન્ટ. મેરી ઓફ બેથલહેમ
- st. matthew => સેંટ મેથ્યૂ
- st. matthew the apostle => સેન્ટ મેથ્યુ ધ અપોસ્ટલ
- st. nicholas => સેન્ટ. નિકોલસ
- st. nick => સેન્ટ નિક
Definitions and Meaning of st. luke in English
FAQs About the word st. luke
સેન્ટ લૂક
No synonyms found.
No antonyms found.
st. lucia => સેન્ટ લ્યુસિયા, st. louis => સેન્ટ લુઇસ, st. leo i => સેન્ટ લિયો પ્રથમ, st. lawrence seaway => સેંટ લોરેન્સ સમુદ્રમાર્ગ, st. lawrence river => સેન્ટ લોરેન્સ નદી,