Gujarati Meaning of silver state
સિલ્વર સ્ટેટ
Other Gujarati words related to સિલ્વર સ્ટેટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver state
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver star => ચાંદીનો તારો
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર
- silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન
- silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
- silver sage => સિલ્વર સેજ
- silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ
- silver thatch => સિલ્વર થેચ
- silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ
- silver tree fern => ચાંદીનો વૃક્ષ ફર્ન
- silver vine => સિલ્વર વેલ
- silver wattle => સિલ્વર વોટલ
- silver wedding anniversary => સિલ્વર વેડિંગ એનિવર્સરી
- silver whiting => સિલ્વર વ્હીટિંગ
- silver willow => ચાંદીનું ઉમડિયું
- silverback => સિલ્વરબેક
Definitions and Meaning of silver state in English
silver state (n)
a state in the western United States
silver state ()
Nevada; -- a nickname alluding to its silver mines.
FAQs About the word silver state
સિલ્વર સ્ટેટ
a state in the western United StatesNevada; -- a nickname alluding to its silver mines.
No synonyms found.
No antonyms found.
silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ, silver star => ચાંદીનો તારો, silver standard => ચાંદીના ધોરણ, silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ, silver spoon => ચાંદીનું ચમચો,