Gujarati Meaning of silver spruce
સિલ્વર સ્પ્રુસ
Other Gujarati words related to સિલ્વર સ્પ્રુસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver spruce
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર
- silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન
- silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
- silver sage => સિલ્વર સેજ
- silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી
- silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ
- silver protein => સિલ્વર પ્રોટીન
- silver plate => ચાંદીનો પાતળો પડ
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver star => ચાંદીનો તારો
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver state => સિલ્વર સ્ટેટ
- silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ
- silver thatch => સિલ્વર થેચ
- silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ
- silver tree fern => ચાંદીનો વૃક્ષ ફર્ન
- silver vine => સિલ્વર વેલ
- silver wattle => સિલ્વર વોટલ
Definitions and Meaning of silver spruce in English
silver spruce (n)
tall spruce with blue-green needles and dense conic crown; older trees become columnar with lower branches sweeping downward
FAQs About the word silver spruce
સિલ્વર સ્પ્રુસ
tall spruce with blue-green needles and dense conic crown; older trees become columnar with lower branches sweeping downward
No synonyms found.
No antonyms found.
silver spoon => ચાંદીનું ચમચો, silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર, silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન, silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન, silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ,