Gujarati Meaning of silver star
ચાંદીનો તારો
Other Gujarati words related to ચાંદીનો તારો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver star
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર
- silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન
- silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
- silver sage => સિલ્વર સેજ
- silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી
- silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver state => સિલ્વર સ્ટેટ
- silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ
- silver thatch => સિલ્વર થેચ
- silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ
- silver tree fern => ચાંદીનો વૃક્ષ ફર્ન
- silver vine => સિલ્વર વેલ
- silver wattle => સિલ્વર વોટલ
- silver wedding anniversary => સિલ્વર વેડિંગ એનિવર્સરી
- silver whiting => સિલ્વર વ્હીટિંગ
Definitions and Meaning of silver star in English
silver star (n)
a United States military decoration for gallantry in action
FAQs About the word silver star
ચાંદીનો તારો
a United States military decoration for gallantry in action
No synonyms found.
No antonyms found.
silver standard => ચાંદીના ધોરણ, silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ, silver spoon => ચાંદીનું ચમચો, silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર, silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન,