Gujarati Meaning of silver sage
સિલ્વર સેજ
Other Gujarati words related to સિલ્વર સેજ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver sage
- silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી
- silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ
- silver protein => સિલ્વર પ્રોટીન
- silver plate => ચાંદીનો પાતળો પડ
- silver pine => સિલ્વર પાઈન
- silver perch => સિલ્વર પર્ચ
- silver oak => ચાંદીની આખ
- silver nitrate => ચાંદી નિટ્રેટ
- silver mine => સિલ્વર માઇન
- silver medal => ચાંદીનું મેડલ
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
- silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન
- silver screen => સિલ્વર સ્ક્રીન
- silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver star => ચાંદીનો તારો
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver state => સિલ્વર સ્ટેટ
Definitions and Meaning of silver sage in English
silver sage (n)
low much-branched perennial of western United States having silvery leaves; an important browse and shelter plant
FAQs About the word silver sage
સિલ્વર સેજ
low much-branched perennial of western United States having silvery leaves; an important browse and shelter plant
No synonyms found.
No antonyms found.
silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી, silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ, silver protein => સિલ્વર પ્રોટીન, silver plate => ચાંદીનો પાતળો પડ, silver pine => સિલ્વર પાઈન,