Gujarati Meaning of silver mine
સિલ્વર માઇન
Other Gujarati words related to સિલ્વર માઇન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver mine
- silver medal => ચાંદીનું મેડલ
- silver maple => રૂપાળી મેપલ
- silver lining => અંધકારમાં আકાંક્ષા
- silver linden => સિલ્વર લિન્ડેન
- silver lime => સિલ્વર લાઈમ
- silver lace vine => સિલ્વર લેસ વાઇન
- silver lace => સિલ્વર લેસ
- silver jubilee => સિલ્વર જયંતિ
- silver jenny => સિલ્વર જેની
- silver iodide => ચાંદી આયોડાઈડ
- silver nitrate => ચાંદી નિટ્રેટ
- silver oak => ચાંદીની આખ
- silver perch => સિલ્વર પર્ચ
- silver pine => સિલ્વર પાઈન
- silver plate => ચાંદીનો પાતળો પડ
- silver protein => સિલ્વર પ્રોટીન
- silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ
- silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી
- silver sage => સિલ્વર સેજ
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
Definitions and Meaning of silver mine in English
silver mine (n)
a mine where silver ore is dug
FAQs About the word silver mine
સિલ્વર માઇન
a mine where silver ore is dug
No synonyms found.
No antonyms found.
silver medal => ચાંદીનું મેડલ, silver maple => રૂપાળી મેપલ, silver lining => અંધકારમાં আકાંક્ષા, silver linden => સિલ્વર લિન્ડેન, silver lime => સિલ્વર લાઈમ,