Gujarati Meaning of silver screen
સિલ્વર સ્ક્રીન
Other Gujarati words related to સિલ્વર સ્ક્રીન
Nearest Words of silver screen
- silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન
- silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ
- silver sage => સિલ્વર સેજ
- silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી
- silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ
- silver protein => સિલ્વર પ્રોટીન
- silver plate => ચાંદીનો પાતળો પડ
- silver pine => સિલ્વર પાઈન
- silver perch => સિલ્વર પર્ચ
- silver oak => ચાંદીની આખ
- silver solder => સિલ્વર સોલ્ડર
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver star => ચાંદીનો તારો
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver state => સિલ્વર સ્ટેટ
- silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ
- silver thatch => સિલ્વર થેચ
- silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ
Definitions and Meaning of silver screen in English
silver screen (n)
the film industry
a white or silvered surface where pictures can be projected for viewing
FAQs About the word silver screen
સિલ્વર સ્ક્રીન
the film industry, a white or silvered surface where pictures can be projected for viewing
બિગ સ્ક્રીન,ફિલ્મ,ફિલ્મમેકિંગ,ફિલ્મ,સિનેમા,ફિલ્મલેન્ડ,હોલીવુડ,ચિત્રો,પડદો,બોલીવુડ
No antonyms found.
silver salmon => સિલ્વર સૅલ્મોન, silver sagebrush => સિલ્વર સેજબ્રાશ, silver sage => સિલ્વર સેજ, silver quandong tree => સિલ્વર ક્વાંડોંગ ટ્રી, silver quandong => સિલ્વર ક્વોન્ડોંગ,