Gujarati Meaning of silver vine
સિલ્વર વેલ
Other Gujarati words related to સિલ્વર વેલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of silver vine
- silver tree fern => ચાંદીનો વૃક્ષ ફર્ન
- silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ
- silver thatch => સિલ્વર થેચ
- silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ
- silver state => સિલ્વર સ્ટેટ
- silver star medal => સિલ્વર સ્ટાર મેડલ
- silver star => ચાંદીનો તારો
- silver standard => ચાંદીના ધોરણ
- silver spruce => સિલ્વર સ્પ્રુસ
- silver spoon => ચાંદીનું ચમચો
- silver wattle => સિલ્વર વોટલ
- silver wedding anniversary => સિલ્વર વેડિંગ એનિવર્સરી
- silver whiting => સિલ્વર વ્હીટિંગ
- silver willow => ચાંદીનું ઉમડિયું
- silverback => સિલ્વરબેક
- silverbell tree => સિલ્વરબેલ ટ્રી
- silver-bell tree => સિલ્વર-બેલ ટ્રી
- silverberry => સિલ્વરબેરી
- silverbill => સિલ્વરબિલ
- silver-blue => ચાંદી આકાશી
Definitions and Meaning of silver vine in English
silver vine (n)
ornamental vine of eastern Asia having yellow edible fruit and leaves with silver-white markings
FAQs About the word silver vine
સિલ્વર વેલ
ornamental vine of eastern Asia having yellow edible fruit and leaves with silver-white markings
No synonyms found.
No antonyms found.
silver tree fern => ચાંદીનો વૃક્ષ ફર્ન, silver tree => રૂપાળું વૃક્ષ, silver thatch => સિલ્વર થેચ, silver storm => સિલ્વર સ્ટોર્મ, silver state => સિલ્વર સ્ટેટ,