Tamil Meaning of philipp melanchthon
பிலிப் மெலாங்டன்
Other Tamil words related to பிலிப் மெலாங்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philipp melanchthon
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philip vi => பிலிப் VI
- philip v => பிலிப் வி
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே
- philip marlowe => பிலிப் மார்லோ
- philip ii of spain => ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philippi => பிலிப்பி
- philippian => பிலிப்பைன்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
- philippic => ஃபிலிப்பிக்
- philippine => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர்
- philippine islands => பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
- philippine mahogany => பிலிப்பைன் மஹோகனி
- philippine monetary unit => பிலிப்பைன் நாணய அலகு
Definitions and Meaning of philipp melanchthon in English
philipp melanchthon (n)
German theologian and Luther's successor as leader of the Reformation in Germany (1497-1560)
FAQs About the word philipp melanchthon
பிலிப் மெலாங்டன்
German theologian and Luther's successor as leader of the Reformation in Germany (1497-1560)
No synonyms found.
No antonyms found.
philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட், philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன், philip vi => பிலிப் VI, philip v => பிலிப் வி, philip roth => பிலிப் ராத்,