Tamil Meaning of philippian
பிலிப்பைன்
Other Tamil words related to பிலிப்பைன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philippian
- philippi => பிலிப்பி
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philip vi => பிலிப் VI
- philip v => பிலிப் வி
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
- philippic => ஃபிலிப்பிக்
- philippine => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர்
- philippine islands => பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
- philippine mahogany => பிலிப்பைன் மஹோகனி
- philippine monetary unit => பிலிப்பைன் நாணய அலகு
- philippine peso => பிலிப்பைன் பெசோ
- philippine sea => பிலிப்பைன்ஸ் கடல்
- philippines => பிலிப்பைன்ஸ்
Definitions and Meaning of philippian in English
philippian (n)
a native or inhabitant of Philippi in ancient Macedonia
philippian (a.)
Of or pertaining to Philippi, a city of ancient Macedonia.
philippian (n.)
A native or an inhabitant of Philippi.
FAQs About the word philippian
பிலிப்பைன்
a native or inhabitant of Philippi in ancient MacedoniaOf or pertaining to Philippi, a city of ancient Macedonia., A native or an inhabitant of Philippi.
No synonyms found.
No antonyms found.
philippi => பிலிப்பி, philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட், philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன், philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட், philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்,