Tamil Meaning of philippine
பிலிப்பைன்ஸ்
Other Tamil words related to பிலிப்பைன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philippine
- philippic => ஃபிலிப்பிக்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
- philippian => பிலிப்பைன்
- philippi => பிலிப்பி
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philip vi => பிலிப் VI
- philip v => பிலிப் வி
- philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர்
- philippine islands => பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
- philippine mahogany => பிலிப்பைன் மஹோகனி
- philippine monetary unit => பிலிப்பைன் நாணய அலகு
- philippine peso => பிலிப்பைன் பெசோ
- philippine sea => பிலிப்பைன்ஸ் கடல்
- philippines => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippium => பிலிப்பியம்
- philippize => பிலிப்பினிஸ்
- philippized => பிலிப்பினையிஸ்ட்
Definitions and Meaning of philippine in English
philippine (n)
official language of the Philippines; based on Tagalog; draws its lexicon from other Philippine languages
philippine (a)
of or relating to or characteristic of the Philippines or its people or customs
FAQs About the word philippine
பிலிப்பைன்ஸ்
official language of the Philippines; based on Tagalog; draws its lexicon from other Philippine languages, of or relating to or characteristic of the Philippine
No synonyms found.
No antonyms found.
philippic => ஃபிலிப்பிக், philippians => பிலிப்பியர்கள், philippian => பிலிப்பைன், philippi => பிலிப்பி, philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்,