Tamil Meaning of philipp lenard
பிலிப் லெனார்ட்
Other Tamil words related to பிலிப் லெனார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philipp lenard
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philip vi => பிலிப் VI
- philip v => பிலிப் வி
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே
- philip marlowe => பிலிப் மார்லோ
- philip ii of spain => ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
- philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philippi => பிலிப்பி
- philippian => பிலிப்பைன்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
- philippic => ஃபிலிப்பிக்
- philippine => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர்
- philippine islands => பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
- philippine mahogany => பிலிப்பைன் மஹோகனி
Definitions and Meaning of philipp lenard in English
philipp lenard (n)
German physicist who studied cathode rays (1862-1947)
FAQs About the word philipp lenard
பிலிப் லெனார்ட்
German physicist who studied cathode rays (1862-1947)
No synonyms found.
No antonyms found.
philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன், philip vi => பிலிப் VI, philip v => பிலிப் வி, philip roth => பிலிப் ராத், philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்,