Tamil Meaning of philip of valois
ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
Other Tamil words related to ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philip of valois
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே
- philip marlowe => பிலிப் மார்லோ
- philip ii of spain => ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
- philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா
- philip ii => பிலிப் II
- philip dormer stanhope => பிலிப் டோர்மர் ஸ்டான்ஹோப்
- philip augustus => பிலிப் ஆகஸ்டஸ்
- philip => விலிம்
- philibert delorme => பிலிபர்ட் டெலோர்ம்
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip v => பிலிப் வி
- philip vi => பிலிப் VI
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philippi => பிலிப்பி
- philippian => பிலிப்பைன்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
Definitions and Meaning of philip of valois in English
philip of valois (n)
king of France who founded the Valois dynasty; his dispute with Edward III over his succession led to the Hundred Years' War (1293-1350)
FAQs About the word philip of valois
ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
king of France who founded the Valois dynasty; his dispute with Edward III over his succession led to the Hundred Years' War (1293-1350)
No synonyms found.
No antonyms found.
philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத், philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே, philip marlowe => பிலிப் மார்லோ, philip ii of spain => ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப், philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா,