Tamil Meaning of philip ii of spain
ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
Other Tamil words related to ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philip ii of spain
- philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா
- philip ii => பிலிப் II
- philip dormer stanhope => பிலிப் டோர்மர் ஸ்டான்ஹோப்
- philip augustus => பிலிப் ஆகஸ்டஸ்
- philip => விலிம்
- philibert delorme => பிலிபர்ட் டெலோர்ம்
- philibert de l'orme => பிலிபர்ட் டி ல'ஓர்ம
- philibeg => பிலிபேக்
- philhellenist => கிரேக்க ஆதரவாளர்
- philhellenism => பில்ஹெல்லெனிசம்
- philip marlowe => பிலிப் மார்லோ
- philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip v => பிலிப் வி
- philip vi => பிலிப் VI
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
Definitions and Meaning of philip ii of spain in English
philip ii of spain (n)
king of Spain and Portugal and husband of Mary I; he supported the Counter Reformation and sent the Spanish Armada to invade England (1527-1598)
FAQs About the word philip ii of spain
ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
king of Spain and Portugal and husband of Mary I; he supported the Counter Reformation and sent the Spanish Armada to invade England (1527-1598)
No synonyms found.
No antonyms found.
philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா, philip ii => பிலிப் II, philip dormer stanhope => பிலிப் டோர்மர் ஸ்டான்ஹோப், philip augustus => பிலிப் ஆகஸ்டஸ், philip => விலிம்,