Tamil Meaning of philip augustus
பிலிப் ஆகஸ்டஸ்
Other Tamil words related to பிலிப் ஆகஸ்டஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philip augustus
- philip => விலிம்
- philibert delorme => பிலிபர்ட் டெலோர்ம்
- philibert de l'orme => பிலிபர்ட் டி ல'ஓர்ம
- philibeg => பிலிபேக்
- philhellenist => கிரேக்க ஆதரவாளர்
- philhellenism => பில்ஹெல்லெனிசம்
- philhellenic => பிலஹெலெனிக்
- philhellene => பிலெல்லீன்
- philharmonic pitch => பில்ஹார்மோனிக் பிட்ச்
- philharmonic => பில்ஹர்மோனிக்
- philip dormer stanhope => பிலிப் டோர்மர் ஸ்டான்ஹோப்
- philip ii => பிலிப் II
- philip ii of macedon => பிலிப்-2, மேசிடோனியா
- philip ii of spain => ஸ்பெயினின் இரண்டாம் பிலிப்
- philip marlowe => பிலிப் மார்லோ
- philip michael ondaatje => பிலிப் மைக்கேல் ஒண்டாட்ஜே
- philip milton roth => பிலிப் மில்டன் ரோத்
- philip of valois => ஃபிலிப் ஆஃப் வெலோய்ஸ்
- philip roth => பிலிப் ராத்
- philip v => பிலிப் வி
Definitions and Meaning of philip augustus in English
philip augustus (n)
son of Louis VII whose reign as king of France saw wars with the English that regained control of Normandy and Anjou and most of Poitou (1165-1223)
FAQs About the word philip augustus
பிலிப் ஆகஸ்டஸ்
son of Louis VII whose reign as king of France saw wars with the English that regained control of Normandy and Anjou and most of Poitou (1165-1223)
No synonyms found.
No antonyms found.
philip => விலிம், philibert delorme => பிலிபர்ட் டெலோர்ம், philibert de l'orme => பிலிபர்ட் டி ல'ஓர்ம, philibeg => பிலிபேக், philhellenist => கிரேக்க ஆதரவாளர்,