Tamil Meaning of philippine islands
பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
Other Tamil words related to பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philippine islands
- philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர்
- philippine => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippic => ஃபிலிப்பிக்
- philippians => பிலிப்பியர்கள்
- philippian => பிலிப்பைன்
- philippi => பிலிப்பி
- philipp schwarzerd => பிலிப் ஷ்வார்ஸெர்ட்
- philipp melanchthon => பிலிப் மெலாங்டன்
- philipp lenard => பிலிப் லெனார்ட்
- philip warren anderson => பிலிப் வோரன் ஆன்டர்சன்
- philippine mahogany => பிலிப்பைன் மஹோகனி
- philippine monetary unit => பிலிப்பைன் நாணய அலகு
- philippine peso => பிலிப்பைன் பெசோ
- philippine sea => பிலிப்பைன்ஸ் கடல்
- philippines => பிலிப்பைன்ஸ்
- philippium => பிலிப்பியம்
- philippize => பிலிப்பினிஸ்
- philippized => பிலிப்பினையிஸ்ட்
- philippizing => பிலிப்பினியமயமாக்கல்
- philippopolis => பிலிப்போபோலிஸ்
Definitions and Meaning of philippine islands in English
philippine islands (n)
an archipelago in the southwestern Pacific including some 7000 islands
FAQs About the word philippine islands
பிலிப்பைன்ஸ் தீவுகள்
an archipelago in the southwestern Pacific including some 7000 islands
No synonyms found.
No antonyms found.
philippine cedar => பிலிப்பைன் சீடர், philippine => பிலிப்பைன்ஸ், philippic => ஃபிலிப்பிக், philippians => பிலிப்பியர்கள், philippian => பிலிப்பைன்,