Tamil Meaning of penstemon palmeri
பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon palmeri
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
- penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
- penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
- penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன்
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
- penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி
- penstemon serrulatus => பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
- penstemon whippleanus => பென்ஸ்டெமோன் வ्हெப்பிலியேனஸ்
- penstock => பென்ஸ்டாக்
- pent => பெயிண்ட்
- penta- => பென்டா-
- pentabasic => ப்ந்டேபசிக்கு
- pentacapsular => பென்டாகாப்சியுலர்
Definitions and Meaning of penstemon palmeri in English
penstemon palmeri (n)
fragrant puffed-up white to reddish-pink flowers in long narrow clusters on erect stems; Arizona to New Mexico and Utah
FAQs About the word penstemon palmeri
பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
fragrant puffed-up white to reddish-pink flowers in long narrow clusters on erect stems; Arizona to New Mexico and Utah
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி, penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ், penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus, penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ், penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்,