Tamil Meaning of penstemon centranthifolius
பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon centranthifolius
- penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
Definitions and Meaning of penstemon centranthifolius in English
penstemon centranthifolius (n)
plant with bright red tubular flowers in long narrow clusters near tips of erect stems; coastal ranges from central California southward
FAQs About the word penstemon centranthifolius
பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
plant with bright red tubular flowers in long narrow clusters near tips of erect stems; coastal ranges from central California southward
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ், penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன், pensiveness => சிந்தனை, pensively => சிந்தனையுடன், pensived => சிந்தனையுடன்,