Tamil Meaning of penstemon cyananthus
பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon cyananthus
- penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
- penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
- penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன்
- pensiveness => சிந்தனை
- pensively => சிந்தனையுடன்
- pensived => சிந்தனையுடன்
- pensive => சிந்தனையில் ஆழ்ந்த
- pensioning => பணி ஓய்வு
- pensioner => ஓய்வூதியதாரர்
- pensioned => ஓய்வூதியம் பெற்ற
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
- penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி
Definitions and Meaning of penstemon cyananthus in English
penstemon cyananthus (n)
erect plant with blue-violet flowers in rings near tips of stems; Idaho to Utah and Wyoming
FAQs About the word penstemon cyananthus
பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
erect plant with blue-violet flowers in rings near tips of stems; Idaho to Utah and Wyoming
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ், penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ், penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன், pensiveness => சிந்தனை, pensively => சிந்தனையுடன்,