Tamil Meaning of penstemon barbatus
பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon barbatus
- penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
- penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
Definitions and Meaning of penstemon barbatus in English
penstemon barbatus (n)
plant of southwestern United States having long open clusters of scarlet flowers with yellow hairs on lower lip
FAQs About the word penstemon barbatus
பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
plant of southwestern United States having long open clusters of scarlet flowers with yellow hairs on lower lip
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன், pensiveness => சிந்தனை, pensively => சிந்தனையுடன், pensived => சிந்தனையுடன், pensive => சிந்தனையில் ஆழ்ந்த,