Tamil Meaning of penstemon fruticosus
Pentemon Fruticosus
Other Tamil words related to Pentemon Fruticosus
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon fruticosus
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
- penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
- penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
- penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன்
- pensiveness => சிந்தனை
- pensively => சிந்தனையுடன்
- pensived => சிந்தனையுடன்
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
- penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி
- penstemon serrulatus => பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
- penstemon whippleanus => பென்ஸ்டெமோன் வ्हெப்பிலியேனஸ்
- penstock => பென்ஸ்டாக்
- pent => பெயிண்ட்
Definitions and Meaning of penstemon fruticosus in English
penstemon fruticosus (n)
low bushy plant with large showy pale lavender or blue-violet flowers in narrow clusters at ends of stems
FAQs About the word penstemon fruticosus
Pentemon Fruticosus
low bushy plant with large showy pale lavender or blue-violet flowers in narrow clusters at ends of stems
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ், penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ், penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி, penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ், penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்,