Tamil Meaning of penstemon deustus
பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon deustus
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
- penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ்
- penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ்
- penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ்
- penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன்
- pensiveness => சிந்தனை
- pensively => சிந்தனையுடன்
- pensived => சிந்தனையுடன்
- pensive => சிந்தனையில் ஆழ்ந்த
- pensioning => பணி ஓய்வு
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
- penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி
- penstemon serrulatus => பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
- penstemon whippleanus => பென்ஸ்டெமோன் வ्हெப்பிலியேனஸ்
Definitions and Meaning of penstemon deustus in English
penstemon deustus (n)
stems in clumps with cream-colored flowers; found from Washington to Wyoming and southward to California and Utah
FAQs About the word penstemon deustus
பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
stems in clumps with cream-colored flowers; found from Washington to Wyoming and southward to California and Utah
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி, penstemon cyananthus => பென்ஸ்டெமோன் சயனாந்தஸ், penstemon centranthifolius => பென்ஸ்டெமோன் ச் ன்ட்ராந்தி போலியஸ், penstemon barbatus => பென்ஸ்டெமன் பாரபாட்ஸ், penstemon => பேன்ஸ்ட்மொன்,