Tamil Meaning of penstemon serrulatus
பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
Other Tamil words related to பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penstemon serrulatus
- penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி
- penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா
- penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி
- penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி
- penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி
- penstemon linarioides => பென்ஸ்டீமன் லைனாரியோய்ட்ஸ்
- penstemon fruticosus => Pentemon Fruticosus
- penstemon dolius => பென்ஸ்டேமன் டோலியஸ்
- penstemon deustus => பென்ஸ்டெமோன் டியூஸ்டஸ்
- penstemon davidsonii => பேன்ஸ்டெமன் டேவிட்ஸோனி
Definitions and Meaning of penstemon serrulatus in English
penstemon serrulatus (n)
whorls of deep blue to dark purple flowers at tips of erect leafy stems; moist places from British Columbia to Oregon
FAQs About the word penstemon serrulatus
பென்ஸ்டெமோன் செருலேடஸ்
whorls of deep blue to dark purple flowers at tips of erect leafy stems; moist places from British Columbia to Oregon
No synonyms found.
No antonyms found.
penstemon rydbergii => பென்ஸ்டெமன் ரைட்பெர்கி, penstemon rupicola => பென்ஸ்டெமோன் ரூபிகோலா, penstemon parryi => பென்ஸ்டீமோன் பாரி, penstemon palmeri => பென்ஸ்டெமான் பால்மெரி, penstemon newberryi => பென்ஸ்டெமோன் நியூபெரி,