Tamil Meaning of jules emile frederic massenet
ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
Other Tamil words related to ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jules emile frederic massenet
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
- juli => ஜூலி
- julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்
- julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே
- julian => ஜூலியன்
- julian calendar => ஜூலியன் காண்டர்
- julian the apostate => ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
- julienne => ஜூலியென்னே
- julienne vegetable => சிறு துண்டுகளாக வெட்டப்பட்ட காய்கறிகள்
Definitions and Meaning of jules emile frederic massenet in English
jules emile frederic massenet (n)
French composer best remembered for his pop operas (1842-1912)
FAQs About the word jules emile frederic massenet
ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
French composer best remembered for his pop operas (1842-1912)
No synonyms found.
No antonyms found.
jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட், jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட், julep => ஜுலெப், julaceous => ஜூலேசியஸ், jukes, the => ஜூக்ஸ், தி,