Tamil Meaning of julia ward howe
ஜூலியா வார்டு ஹோவே
Other Tamil words related to ஜூலியா வார்டு ஹோவே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of julia ward howe
- julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்
- juli => ஜூலி
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்
- julep => ஜுலெப்
- julaceous => ஜூலேசியஸ்
- jukes, the => ஜூக்ஸ், தி
- julian => ஜூலியன்
- julian calendar => ஜூலியன் காண்டர்
- julian the apostate => ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
- julienne => ஜூலியென்னே
- julienne vegetable => சிறு துண்டுகளாக வெட்டப்பட்ட காய்கறிகள்
- julies => ஜூலீஸ்
- juliform => ஜுலிஃபார்ம்
- julio iglesias => ஜூலியோ இகிலேசியாஸ்
- julius caesar => ஜூலியஸ் சீசர்
- julius erving => ஜூலியஸ் எர்விங்
Definitions and Meaning of julia ward howe in English
julia ward howe (n)
United States feminist who was active in the women's suffrage movement (1819-1910)
FAQs About the word julia ward howe
ஜூலியா வார்டு ஹோவே
United States feminist who was active in the women's suffrage movement (1819-1910)
No synonyms found.
No antonyms found.
julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித், juli => ஜூலி, jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே, jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர், jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்,