Tamil Meaning of julian the apostate
ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
Other Tamil words related to ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of julian the apostate
- julian calendar => ஜூலியன் காண்டர்
- julian => ஜூலியன்
- julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே
- julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்
- juli => ஜூலி
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்
- julienne => ஜூலியென்னே
- julienne vegetable => சிறு துண்டுகளாக வெட்டப்பட்ட காய்கறிகள்
- julies => ஜூலீஸ்
- juliform => ஜுலிஃபார்ம்
- julio iglesias => ஜூலியோ இகிலேசியாஸ்
- julius caesar => ஜூலியஸ் சீசர்
- julius erving => ஜூலியஸ் எர்விங்
- julius ullman => ஜூலியஸ் உல்மான்
- julius winfield erving => ஜூலியஸ் வின்ஃபீல்ட் எர்விங்
- julus => ஜுலஸ்
Definitions and Meaning of julian the apostate in English
julian the apostate (n)
Roman Emperor and nephew of Constantine; he restored paganism as the official religion of the Roman Empire and destroyed Christian temples but his decision was reversed after his death (331?-363)
FAQs About the word julian the apostate
ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
Roman Emperor and nephew of Constantine; he restored paganism as the official religion of the Roman Empire and destroyed Christian temples but his decision was
No synonyms found.
No antonyms found.
julian calendar => ஜூலியன் காண்டர், julian => ஜூலியன், julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே, julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித், juli => ஜூலி,