Tamil Meaning of julienne
ஜூலியென்னே
Other Tamil words related to ஜூலியென்னே
Nearest Words of julienne
- julian the apostate => ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
- julian calendar => ஜூலியன் காண்டர்
- julian => ஜூலியன்
- julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே
- julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்
- juli => ஜூலி
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- julienne vegetable => சிறு துண்டுகளாக வெட்டப்பட்ட காய்கறிகள்
- julies => ஜூலீஸ்
- juliform => ஜுலிஃபார்ம்
- julio iglesias => ஜூலியோ இகிலேசியாஸ்
- julius caesar => ஜூலியஸ் சீசர்
- julius erving => ஜூலியஸ் எர்விங்
- julius ullman => ஜூலியஸ் உல்மான்
- julius winfield erving => ஜூலியஸ் வின்ஃபீல்ட் எர்விங்
- julus => ஜுலஸ்
- july => ஜூலை
Definitions and Meaning of julienne in English
julienne (n)
a vegetable cut into thin strips (usually used as a garnish)
a clear soup garnished with julienne vegetables
julienne (v)
cut into long thin strips
julienne (n.)
A kind of soup containing thin slices or shreds of carrots, onions, etc.
FAQs About the word julienne
ஜூலியென்னே
a vegetable cut into thin strips (usually used as a garnish), a clear soup garnished with julienne vegetables, cut into long thin stripsA kind of soup containin
சிப்,வெட்டு,பகடை,அரைத்தல்,துண்டு,ஹேஷ்,ஸ்லிவர்,முள்,வெட்டு,காயம்
No antonyms found.
julian the apostate => ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட், julian calendar => ஜூலியன் காண்டர், julian => ஜூலியன், julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே, julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்,