Tamil Meaning of juli
ஜூலி
Other Tamil words related to ஜூலி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of juli
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்
- julep => ஜுலெப்
- julaceous => ஜூலேசியஸ்
- jukes, the => ஜூக்ஸ், தி
- jukebox => ஜூக்பாக்ஸ்
- juke joint => ஜூக் ஜாய்ண்ட்
- julia evelina smith => ஜூலியா எவெலினா ஸ்மித்
- julia ward howe => ஜூலியா வார்டு ஹோவே
- julian => ஜூலியன்
- julian calendar => ஜூலியன் காண்டர்
- julian the apostate => ஜூலியன் தி அப்போஸ்டேட்
- julienne => ஜூலியென்னே
- julienne vegetable => சிறு துண்டுகளாக வெட்டப்பட்ட காய்கறிகள்
- julies => ஜூலீஸ்
- juliform => ஜுலிஃபார்ம்
- julio iglesias => ஜூலியோ இகிலேசியாஸ்
Definitions and Meaning of juli in English
juli (pl.)
of Julus
FAQs About the word juli
ஜூலி
of Julus
No synonyms found.
No antonyms found.
jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே, jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர், jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட், jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட், jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்,