Tamil Meaning of juke house
ஜுக் ஹவுஸ்
Other Tamil words related to ஜுக் ஹவுஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of juke house
- juke joint => ஜூக் ஜாய்ண்ட்
- jukebox => ஜூக்பாக்ஸ்
- jukes, the => ஜூக்ஸ், தி
- julaceous => ஜூலேசியஸ்
- julep => ஜுலெப்
- jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
- jules verne => ஜூல்ஸ் வெர்னே
Definitions and Meaning of juke house in English
juke house (n)
a small roadside establishment in the southeastern United States where you can eat and drink and dance to music provided by a jukebox
FAQs About the word juke house
ஜுக் ஹவுஸ்
a small roadside establishment in the southeastern United States where you can eat and drink and dance to music provided by a jukebox
No synonyms found.
No antonyms found.
juke => ஜூக், jujutsu => ஜூஜுட்சு, jujube bush => பாதாம் பாதாம் பாதாம் பாதாம், jujube => இலந்தை, juju => ஜூஜு,