Tamil Meaning of juke
ஜூக்
Other Tamil words related to ஜூக்
Nearest Words of juke
- juke house => ஜுக் ஹவுஸ்
- juke joint => ஜூக் ஜாய்ண்ட்
- jukebox => ஜூக்பாக்ஸ்
- jukes, the => ஜூக்ஸ், தி
- julaceous => ஜூலேசியஸ்
- julep => ஜுலெப்
- jules alfred huot de goncourt => ஜூல்ஸ் ஆல்ஃப்ரெட் ஹூட் டி கோன்கோர்ட்
- jules de goncourt => ஜூல்ஸ் டி கோன்கோர்ட்
- jules emile frederic massenet => ஜூல்ஸ் எமில் ஃபிரெட்ரிக் மாசெனெட்
- jules feifer => ஜூல்ஸ் ஃபீஃபர்
Definitions and Meaning of juke in English
juke (n)
a small roadside establishment in the southeastern United States where you can eat and drink and dance to music provided by a jukebox
(football) a deceptive move made by a football player
juke (v. i.)
To bend the neck; to bow or duck the head.
To perch on anything, as birds do.
juke (n.)
The neck of a bird.
FAQs About the word juke
ஜூக்
a small roadside establishment in the southeastern United States where you can eat and drink and dance to music provided by a jukebox, (football) a deceptive mo
டாட்ஜ்,தவிர்,,போலி,பக்கவாட்டு நகர்வு,சிலிப்,போலியாக,சுற்றிச் சுற்றி,பம்ப்-பேக்,தடுமாறி நடத்தல்
No antonyms found.
jujutsu => ஜூஜுட்சு, jujube bush => பாதாம் பாதாம் பாதாம் பாதாம், jujube => இலந்தை, juju => ஜூஜு, jujitsu => ஜூஜிட்ஸு,