Tamil Meaning of jakob hermandszoon
ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
Other Tamil words related to ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jakob hermandszoon
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
- jakobson => ஜேக்கப்சன்
- jakwood => ஜாக்வுட்
- jalalabad => ஜலாலாபாத்
- jalap => ஜலப்
- jalapeno => ஜலபெனோ (Jalapenō)
- jalapeno pepper => ஜலபீனோ மிளகாய்
- jalapic => ஜலபிக்
Definitions and Meaning of jakob hermandszoon in English
jakob hermandszoon (n)
Dutch Protestant theologian who founded Arminianism which opposed the absolute predestinarianism of John Calvin (1559-1609)
FAQs About the word jakob hermandszoon
ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
Dutch Protestant theologian who founded Arminianism which opposed the absolute predestinarianism of John Calvin (1559-1609)
No synonyms found.
No antonyms found.
jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம், jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ, jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம், jakob boehm => ஜேக்கப் போஹ்ம், jakob bernoulli => ஜேகப் பெர்னோலி,