Tamil Meaning of jako
ஜேக்கோ
Other Tamil words related to ஜேக்கோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jako
- jakob behmen => ஜேக்கப் போமென்
- jakob bernoulli => ஜேகப் பெர்னோலி
- jakob boehm => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
Definitions and Meaning of jako in English
jako (n.)
An African parrot (Psittacus erithacus), very commonly kept as a cage bird; -- called also gray parrot.
FAQs About the word jako
ஜேக்கோ
An African parrot (Psittacus erithacus), very commonly kept as a cage bird; -- called also gray parrot.
No synonyms found.
No antonyms found.
jakie => எது, jakes => ஜேக்ஸ், jakarta => ஜகார்த்தா, jak => ஜாக், jaish-i-mohammed => ஜெய்ஷ்-இ-முகமது,