Tamil Meaning of jakob-creutzfeldt disease
ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
Other Tamil words related to ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jakob-creutzfeldt disease
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
- jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ
- jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob boehm => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob bernoulli => ஜேகப் பெர்னோலி
- jakob behmen => ஜேக்கப் போமென்
- jako => ஜேக்கோ
Definitions and Meaning of jakob-creutzfeldt disease in English
jakob-creutzfeldt disease (n)
rare (usually fatal) brain disease (usually in middle age) caused by an unidentified slow virus; characterized by progressive dementia and gradual loss of muscle control
FAQs About the word jakob-creutzfeldt disease
ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
rare (usually fatal) brain disease (usually in middle age) caused by an unidentified slow virus; characterized by progressive dementia and gradual loss of muscl
No synonyms found.
No antonyms found.
jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி, jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர், jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன், jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம், jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ,