Tamil Meaning of jalapeno pepper
ஜலபீனோ மிளகாய்
Other Tamil words related to ஜலபீனோ மிளகாய்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jalapeno pepper
- jalapeno => ஜலபெனோ (Jalapenō)
- jalap => ஜலப்
- jalalabad => ஜலாலாபாத்
- jakwood => ஜாக்வுட்
- jakobson => ஜேக்கப்சன்
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
Definitions and Meaning of jalapeno pepper in English
jalapeno pepper (n)
hot green or red pepper of southwestern United States and Mexico
FAQs About the word jalapeno pepper
ஜலபீனோ மிளகாய்
hot green or red pepper of southwestern United States and Mexico
No synonyms found.
No antonyms found.
jalapeno => ஜலபெனோ (Jalapenō), jalap => ஜலப், jalalabad => ஜலாலாபாத், jakwood => ஜாக்வுட், jakobson => ஜேக்கப்சன்,