Tamil Meaning of jalalabad
ஜலாலாபாத்
Other Tamil words related to ஜலாலாபாத்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jalalabad
- jakwood => ஜாக்வுட்
- jakobson => ஜேக்கப்சன்
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
- jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ
- jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob boehm => ஜேக்கப் போஹ்ம்
Definitions and Meaning of jalalabad in English
jalalabad (n)
a town in eastern Afghanistan (east of Kabul)
FAQs About the word jalalabad
ஜலாலாபாத்
a town in eastern Afghanistan (east of Kabul)
No synonyms found.
No antonyms found.
jakwood => ஜாக்வுட், jakobson => ஜேக்கப்சன், jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய், jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி, jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்,