Tamil Meaning of jakobson
ஜேக்கப்சன்
Other Tamil words related to ஜேக்கப்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jakobson
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
- jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ
- jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob boehm => ஜேக்கப் போஹ்ம்
- jakob bernoulli => ஜேகப் பெர்னோலி
- jakob behmen => ஜேக்கப் போமென்
Definitions and Meaning of jakobson in English
jakobson (n)
United States linguist (born in Russia) noted for his description of the universals of phonology (1896-1982)
FAQs About the word jakobson
ஜேக்கப்சன்
United States linguist (born in Russia) noted for his description of the universals of phonology (1896-1982)
No synonyms found.
No antonyms found.
jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய், jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி, jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர், jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன், jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்,