Tamil Meaning of jalap
ஜலப்
Other Tamil words related to ஜலப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jalap
- jalalabad => ஜலாலாபாத்
- jakwood => ஜாக்வுட்
- jakobson => ஜேக்கப்சன்
- jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய்
- jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி
- jakob liebmann beer => ஜேக்கப் லிப்மன் பீர்
- jakob hermandszoon => ஜேக்கப் ஹெர்மண்ட்ஸூன்
- jakob grimm => ஜேக்கப் கிரிம்
- jakob bohme => ஜேக்கப் போஹ்மெ
- jakob boehme => ஜேக்கப் போஹ்ம்
Definitions and Meaning of jalap in English
jalap (n.)
The tubers of the Mexican plant Ipomoea purga (or Exogonium purga), a climber much like the morning-glory. The abstract, extract, and powder, prepared from the tubers, are well known purgative medicines. Other species of Ipomoea yield several inferior kinds of jalap, as the I. Orizabensis, and I. tuberosa.
FAQs About the word jalap
ஜலப்
The tubers of the Mexican plant Ipomoea purga (or Exogonium purga), a climber much like the morning-glory. The abstract, extract, and powder, prepared from the
No synonyms found.
No antonyms found.
jalalabad => ஜலாலாபாத், jakwood => ஜாக்வுட், jakobson => ஜேக்கப்சன், jakob-creutzfeldt disease => ஜாக்கப்-க்ரூட்ஸ்ஃபெல்ட் நோய், jakob ludwig felix mendelssohn-bartholdy => ஜேக்கப் லுட்விக் ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்-பார்த்தோல்டி,