Tamil Meaning of french kiss
french kiss
Other Tamil words related to french kiss
Nearest Words of french kiss
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்
- french loaf => பிரெஞ்ச் ரொட்டி
- french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட்
- french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா
- french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட்
- french pancake => பிரெஞ்சு பாண் கேக்
- french pastry => பிரஞ்சு பேஸ்ட்ரி
Definitions and Meaning of french kiss in English
french kiss (n)
an openmouthed kiss in which your tongue is inserted into the other's mouth
french kiss
an open-mouth kiss usually involving tongue-to-tongue contact
FAQs About the word french kiss
Definition not available
an openmouthed kiss in which your tongue is inserted into the other's mouthan open-mouth kiss usually involving tongue-to-tongue contact
,உதடு,,ஸ்மாக்,ஸ்மூச்,பேருந்து,முத்தமிடு,அன்பு,,வருடு
No antonyms found.
french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா, french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன், french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள், french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல், french guinea => பிரெஞ்சு கினி,