Tamil Meaning of french loaf
பிரெஞ்ச் ரொட்டி
Other Tamil words related to பிரெஞ்ச் ரொட்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french loaf
- french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட்
- french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா
- french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட்
- french pancake => பிரெஞ்சு பாண் கேக்
- french pastry => பிரஞ்சு பேஸ்ட்ரி
- french people => பிரெஞ்சு மக்கள்
- french person => பிரெஞ்சு நபர்
- french polish => பிரஞ்சு பாலிஷ்
- french polish shellac => பிரெஞ்சு பாலிஷ் ஷெல்லாக்
- french polynesia => பிரெஞ்சு பாலினேசியா
Definitions and Meaning of french loaf in English
french loaf (n)
a loaf of French bread
FAQs About the word french loaf
பிரெஞ்ச் ரொட்டி
a loaf of French bread
No synonyms found.
No antonyms found.
french lesson => பிரெஞ்சு பாடம், french leave => பிரெஞ்சு லீவ், french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர், french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு, french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா,