Tamil Meaning of french lesson
பிரெஞ்சு பாடம்
Other Tamil words related to பிரெஞ்சு பாடம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french lesson
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french loaf => பிரெஞ்ச் ரொட்டி
- french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட்
- french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா
- french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட்
- french pancake => பிரெஞ்சு பாண் கேக்
- french pastry => பிரஞ்சு பேஸ்ட்ரி
- french people => பிரெஞ்சு மக்கள்
- french person => பிரெஞ்சு நபர்
- french polish => பிரஞ்சு பாலிஷ்
- french polish shellac => பிரெஞ்சு பாலிஷ் ஷெல்லாக்
Definitions and Meaning of french lesson in English
french lesson (n)
instruction in the French language
FAQs About the word french lesson
பிரெஞ்சு பாடம்
instruction in the French language
No synonyms found.
No antonyms found.
french leave => பிரெஞ்சு லீவ், french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர், french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு, french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா, french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்,