Tamil Meaning of french fries
பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
Other Tamil words related to பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french fries
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
- french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ்
- french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்
- french door => ஃப்ரெஞ்ச் டோர்
- french congo => பிரெஞ்சு காங்கோ
- french chalk => பிரெஞ்சு சாக்
- french capital => பாரிஸ்
- french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன்
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்
Definitions and Meaning of french fries in English
french fries (n)
strips of potato fried in deep fat
FAQs About the word french fries
பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
strips of potato fried in deep fat
No synonyms found.
No antonyms found.
french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க், french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம், french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை, french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ், french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்,