Tamil Meaning of french capital
பாரிஸ்
Other Tamil words related to பாரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french capital
- french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன்
- french bread => பிரெஞ்சு ரொட்டி
- french bracken => பிரெஞ்சு பிர்ச்
- french blue => பிரெஞ்சு நீலம்
- french bean => பிரெஞ்ச் பீன்
- french and indian war => பிரெஞ்சு மற்றும் இந்தியப் போர்
- french academy => பிரெஞ்சு அகாடமி
- french => பிரஞ்சு
- frena => ஃப்ரீனா
- fren => ஃபிரென்
- french chalk => பிரெஞ்சு சாக்
- french congo => பிரெஞ்சு காங்கோ
- french door => ஃப்ரெஞ்ச் டோர்
- french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்
- french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ்
- french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
Definitions and Meaning of french capital in English
french capital (n)
the capital and largest city of France; and international center of culture and commerce
FAQs About the word french capital
பாரிஸ்
the capital and largest city of France; and international center of culture and commerce
No synonyms found.
No antonyms found.
french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன், french bread => பிரெஞ்சு ரொட்டி, french bracken => பிரெஞ்சு பிர்ச், french blue => பிரெஞ்சு நீலம், french bean => பிரெஞ்ச் பீன்,