Tamil Meaning of french foreign legion
பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
Other Tamil words related to பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french foreign legion
- french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ்
- french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்
- french door => ஃப்ரெஞ்ச் டோர்
- french congo => பிரெஞ்சு காங்கோ
- french chalk => பிரெஞ்சு சாக்
- french capital => பாரிஸ்
- french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன்
- french bread => பிரெஞ்சு ரொட்டி
- french bracken => பிரெஞ்சு பிர்ச்
- french blue => பிரெஞ்சு நீலம்
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
Definitions and Meaning of french foreign legion in English
french foreign legion (n)
a former foreign legion in the French army that was used for military duties outside of France
FAQs About the word french foreign legion
பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
a former foreign legion in the French army that was used for military duties outside of France
No synonyms found.
No antonyms found.
french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ், french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங், french door => ஃப்ரெஞ்ச் டோர், french congo => பிரெஞ்சு காங்கோ, french chalk => பிரெஞ்சு சாக்,