Tamil Meaning of french horn
பிரெஞ்சு ஹார்ன்
Other Tamil words related to பிரெஞ்சு ஹார்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french horn
- french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள்
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
- french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ்
- french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்
- french loaf => பிரெஞ்ச் ரொட்டி
- french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட்
- french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா
- french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட்
- french pancake => பிரெஞ்சு பாண் கேக்
Definitions and Meaning of french horn in English
french horn (n)
a brass musical instrument consisting of a conical tube that is coiled into a spiral and played by means of valves
FAQs About the word french horn
பிரெஞ்சு ஹார்ன்
a brass musical instrument consisting of a conical tube that is coiled into a spiral and played by means of valves
No synonyms found.
No antonyms found.
french honeysuckle => பிரெஞ்ச் ஹனிசக்கிள், french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல், french guinea => பிரெஞ்சு கினி, french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர், french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்,