Tamil Meaning of french pancake
பிரெஞ்சு பாண் கேக்
Other Tamil words related to பிரெஞ்சு பாண் கேக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french pancake
- french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட்
- french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா
- french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட்
- french loaf => பிரெஞ்ச் ரொட்டி
- french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்
- french leave => பிரெஞ்சு லீவ்
- french lavender => பிரஞ்சு லாவெண்டர்
- french knot => பிரஞ்சு முடிச்சு
- french indochina => பிரெஞ்சு இந்தோசீனா
- french horn => பிரெஞ்சு ஹார்ன்
- french pastry => பிரஞ்சு பேஸ்ட்ரி
- french people => பிரெஞ்சு மக்கள்
- french person => பிரெஞ்சு நபர்
- french polish => பிரஞ்சு பாலிஷ்
- french polish shellac => பிரெஞ்சு பாலிஷ் ஷெல்லாக்
- french polynesia => பிரெஞ்சு பாலினேசியா
- french region => பிரெஞ்சு பகுதி
- french republic => பிரெஞ்சு குடியரசு
- french revolution => பிரெஞ்ச் புரட்சி
- french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா
Definitions and Meaning of french pancake in English
french pancake (n)
small very thin pancake
FAQs About the word french pancake
பிரெஞ்சு பாண் கேக்
small very thin pancake
No synonyms found.
No antonyms found.
french omelet => பிரெஞ்ச் ஆம்லெட், french oceania => பிரெஞ்சு ஓசியானியா, french marigold => ஃப்ரெஞ்ச் மேரிகோல்ட், french loaf => பிரெஞ்ச் ரொட்டி, french lesson => பிரெஞ்சு பாடம்,