Tamil Meaning of french congo
பிரெஞ்சு காங்கோ
Other Tamil words related to பிரெஞ்சு காங்கோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french congo
- french chalk => பிரெஞ்சு சாக்
- french capital => பாரிஸ்
- french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன்
- french bread => பிரெஞ்சு ரொட்டி
- french bracken => பிரெஞ்சு பிர்ச்
- french blue => பிரெஞ்சு நீலம்
- french bean => பிரெஞ்ச் பீன்
- french and indian war => பிரெஞ்சு மற்றும் இந்தியப் போர்
- french academy => பிரெஞ்சு அகாடமி
- french => பிரஞ்சு
- french door => ஃப்ரெஞ்ச் டோர்
- french dressing => பிரெஞ்ச் டிரசிங்
- french endive => பிரெஞ்சு எண்டைவ்
- french foreign legion => பிரெஞ்சு வெளிநாட்டுப் படை
- french foreign office => பிரெஞ்ச் வெளியுறவு அமைச்சகம்
- french franc => ஃபிரெஞ்ச் ஃப்ரேங்க்
- french fries => பிரெஞ்ச் பிரைஸ்
- french fritter => பிரெஞ்சு ஃப்ரிட்டர்
- french guinea => பிரெஞ்சு கினி
- french heel => பிரெஞ்ச் ஹீல்
Definitions and Meaning of french congo in English
french congo (n)
a republic in west-central Africa; achieved independence from France in 1960
FAQs About the word french congo
பிரெஞ்சு காங்கோ
a republic in west-central Africa; achieved independence from France in 1960
No synonyms found.
No antonyms found.
french chalk => பிரெஞ்சு சாக், french capital => பாரிஸ், french canadian => பிரெஞ்சு கனடியன், french bread => பிரெஞ்சு ரொட்டி, french bracken => பிரெஞ்சு பிர்ச்,