Tamil Meaning of dryopteris filix-mas
டிரையோப்டெரிஸ் ஃபிலிக்ஸ்-மாஸ்
Other Tamil words related to டிரையோப்டெரிஸ் ஃபிலிக்ஸ்-மாஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dryopteris filix-mas
- dryopteris dilatata => ட்ரயோப்டெரிஸ் டிலாடாட்டா
- dryopteris => டிரையோப்டெரிஸ்
- dryopteridaceae => ட்ரைஒப்டெரிடேசியே
- dryopithecus rudapithecus hungaricus => ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ்
- dryopithecus => டிரயோபீதிகஸ்
- dryopithecine => டிரையோபிதேசின்
- dryobalanops => நறுமண மரம்
- dry-nurse => பால் தாய்
- drynurse => வறண்ட பால்
- dryness => வறட்சி
- dryopteris fragrans => ட்ரையோப்டெரிஸ் ஃப்ராக்ராண்ஸ்
- dryopteris goldiana => ட்ரைஒப்டெரிஸ் கோல்டிஆனா
- dryopteris hexagonoptera => டிரையோப்டெரிஸ் ஹெக்ஸாகோனோப்டெரா
- dryopteris marginalis => டிரையோப்டெரிஸ் மார்ஜினலிஸ்
- dryopteris noveboracensis => டிரையோப்டெரிஸ் நோவெபோரேசிஸ்
- dryopteris oreades => ட்ரைப்டெரிஸ் ஓரியாடெஸ்
- dryopteris phegopteris => டிரையாப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- dryopteris thelypteris => டிரையோப்டெரிஸ் தெலிப்டெரிஸ்
- drypis => ட்ரைபிஸ்
- dry-rot => காய்ந்த ரோட்
Definitions and Meaning of dryopteris filix-mas in English
dryopteris filix-mas (n)
fern of North America and Europe whose rhizomes and stalks yield an oleoresin used to expel tapeworms
FAQs About the word dryopteris filix-mas
டிரையோப்டெரிஸ் ஃபிலிக்ஸ்-மாஸ்
fern of North America and Europe whose rhizomes and stalks yield an oleoresin used to expel tapeworms
No synonyms found.
No antonyms found.
dryopteris dilatata => ட்ரயோப்டெரிஸ் டிலாடாட்டா, dryopteris => டிரையோப்டெரிஸ், dryopteridaceae => ட்ரைஒப்டெரிடேசியே, dryopithecus rudapithecus hungaricus => ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ், dryopithecus => டிரயோபீதிகஸ்,